Om oss

I grunden är jag ekonom som i mitten på 80-talet bytte inriktnng och istället började arbeta med sälj, både enkel och komplex försäljning.

I mitt företag har jag haft förmånen att få se tusentals människor växa och utvecklas. Det har handlat om säljare som har ökat sin säljsjälvkänsla. Det har varit chefer som har frigjort tid och energi genom att leda och fördela arbetet på rätt sätt. Det har också handlat om att få människor att hitta nya sidor hos den person de har känt längst - sig själva!

Förutom den kunskap jag skaffat mig genom att själv sälja och leda har jag också utvecklat mig genom utbildningar i coaching (Certifierad coach enligt ICF´s normer), certifierad handledare i SDI-Strength Deployment Inventory (självinsikt och team-utveckling),certifierad handledare i GDQ - The Group Development Questionnaire (funktionella team), Retorik och kritisk granskning samt Kommunikationspsykologi (Lunds Universitet).

Kontakta mig gärna via formuläret eller telefon

0707-77 78 03 så berättar jag mera och ger dig referenser på personer som har hittat nya vägar tillsammans med mig.

vis kommunikation Eva Hemström
 
 
 
 
 
 

Lyssna på vår beskrivning av hur vi arbetar:


Foto: Atelje Lena Photographer

Bakom vis kommunikation står jag,  Eva Hemström.

Företaget grundade jag 1999 och har sedan dess utvecklat över 7 000 personer i att kommunicera som ledare, säljare, pedagog och/eller teammedlem.

vis - viken kommunikation - florettgatan 29 c - 254 67 helsingborg- epost info@viskommunikation.se

Copyright @ All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera