Referenser

Individuell ledarcoaching

Tillsammans med min coach har jag blivit stärkt och uppmuntrad till ett tydligare ledarskap. Vi har synliggjort mina starka och svaga sidor som innebär att jag är medveten om dem och hur jag ska använda mig av dem. Vi har skapat mer struktur och organisation runt mig och mina medarbetare. En handfast och utvecklande coaching som gör att vardagen blir roligare och intressantare. 

Kyrkoherde, Lunds stift

Utbildning i Kundkommunikation

Hade inte förväntat att jag skulle kunna känna så pass stor anpassning till arbetet. Känns applicerbart. Jag ser det ur ytterligare fler perspektiv än tidigare, härligt! Jättetrevligt, roliga praktiska övningar, lätt att ta till sig. En handledare som bryr sig. Engagerad.

Kundcenter, dagstidning

Grupputveckling med SDI

Man fick förståelse för att vi är alla olika. Vi reagerar olika. Kommer vi ihåg det så behöver det inte bli några konflikter som inte går att lösa

Administrativ enhet, fastighetsbolag

Ledarcoaching i grupp

Jag har förstått lite mer vem jag är och varför jag är jag. Jag känner att jag gått ifrån att vara chef till att bli ledare. Jag är bättre lyssnare och känner mig tryggare inför samtal med medarbetare. Jag fick en insikt om hur jag upplevs av andra (mina kollegor) och på så vis en ännu djupare insikt om svagheter och styrkor. Det fanns något jag kunde ta med mig från varje tillfälle. Att utgå från våra riktiga ”case” var toppen.

Gruppchef, lager

Föräldramöten med mening

Utbildningen var verklighetsgrundad med omedelbar användbarhet. Den gav en positiv kick och var mer intressant än väntat. Jag vill lära mig mer!

Pedagoger, Båstad Montessori

Kontakta mig så att jag får hjälpa er våga vilja växa!

vis kommunikation
 
 
 
 

COPYRIGHT © ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera